Bayan Arkan, AK Parti ve Vekil adayı eşine destek arayışında

Bayan Arkan, AK Parti ve Vekil adayı eşine destek arayışında

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Arkan’ın eşi Jale Arkan, Kadın kolları üyesi ve yakınlarıyla birlikte kapı kapı dolaşarak, broşürler dağıtarak AK Partiye ve eşine destek istiyor. Bayan Arkan, huzur için herkesin AK Partiye destek olması gerektiğini söyledi.

AK Vekil adayı Mehmet Arkan’ın eşi Bayan Jale Arkan, beraberindekilerle birlikte Hilvan ilçesinde hem esnaf ziyareti, hem ev ziyareti yaparak AK Parti ve eşi Mehmet Arkan için, 1 Kasım’da AK Partiye destek olmalarını istiyorlar. Bayan Arkan ve beraberindekiler, vatandaşları Kürtçe de konuşarak bilgilendiriyor ve ikna ediyor, dua ediyor, dua alıyorlar.

Konuk oldukları evde seçim çalışmaları ile ilgili kısa bir açıklama yapan AK Vekil adayı Mehmet Arkan’ın eşi Jale Arkan, “Bugün Âdem abimizin evindeyiz, onu ziyaret ettik. Etrafınızdakilerden, çevrenizdekilerden, sizlerden desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Esnafın geneli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye her zaman destek olduklarını ve oylarını AK Partiye vereceklerini belirtirlerken, evine konuk oldukları vatandaş Adem bey ise, AK aday Mehmet Arkan’ın Hilvanlı olması nedeniyle, “Mehmet Arkan bizim akrabamız. Hilvanlı olduğu için bütün desteklerimiz sizleredir. Elimizden geleni yapacağız, inşallah kazanır. Allah emeklerinizi boşa götürmesin” diyerek destek olacaklarını belirttiler.

AK Vekil adayı bayan Jale Arkan ve beraberindekiler, daha sonra başka bir eve konuk olarak, orada da Kürtçe konuşarak AK Partiye destek olmalarını ve 1 Kasım’da AK Partiye oy vermelerini istedi.