Son Dakika; Bahattin Yıldız’a önemli görev.

Atom Karınca, Teşkilat Koordinatörü 

AK Parti İl Başkanlığı görevi süresince yaptığı çalışmalarla adını AK Parti Şanlıurfa Teşkilatına adeta altın harflerle yazdıran Bahattin Yıldız'a, Kızılcahamam'da genel merkez teşkilat koordinatörlüğü görevi verildiği öğrenildi.

Dün olduğu gibi bugün de yarın da AK Parti sevdasıyla aldığı görevleri layıkıyla yerine getirmesiyle gönüllerde yer edinen Bahattin Yıldız'ın koordinatörlüğünde, AK Parti yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bir siyasetçide olması gereken kriterlerine birebir uyan Bahattin Yıldız'a, güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Genel Merkez Teşkilat Koordinatörlüğü görevi verilmesi sevinçle karşılandı.

Şanlıurfa'da gençliği ve AK sevdasıyla verdiği hizmetler nedeniyle "Atom Karınca" lakabıyla tanınan Bahattin Yıldız, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığındaki Kızılcahamam'dan yaptığı sosyal medya paylaşımında, şu ifadelere yer verdi

"Teşkilat Başkanımız Sn.@erkankandemir başkanlığında Kızılcahamam’da Teşkilat Koordinatörleri Çalışma Kampındayız.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 2023 vizyonu ve hedeflerine ulaşmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.Hayırlara Vesile Olsun."