Akçakale Belediyesi evet için çalmadık kapı bırakmayacak

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan, ilçe halkına anayasa değişikliği paketi ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmaya devam ediyor.
16 Nisanda yapılacak referanduma yönelik bilgilendirme çalışmalarını aralıksız sürdüren Ayşenur Ayhan, Güneren Mahallesinin kadınlarıyla bir araya geldi. Toplantıda yaptığı konuşmada, neden evet oyu verilmesi gerektiğine işaret eden Ayhan, Türkiye’nin referandumdan çıkacak evetle daha da güçlü hale geleceğini belirtti.
Suriye’de yaşananların yanı sıra bazı Avrupa ülkelerinin son günlerde Türkiye’ye yönelik sergilediği çirkin tavra da dikkat çeken Ayhan, “İşte bunun için Türkiye, istikrarlı ve güçlü hükumetler tarafından yönetilmeli. Ellerini ovuşturup, Türkiye’nin sendelemesi için fırsat kollayanlara bekledikleri fırsat verilmemeli” dedi.
Akçakale Belediyesi olarak, referandum çalışmalarına son güne kadar yoğun tempoda devam edeceklerini kaydeden Ayşenur Ayhan, “Sandıktan evet çıkması için girmediğimiz ev, sıkmadığımız el, dokunmadığımız yürek kalmayacak” diye konuştu.
Program sonunda Güneren Mahallesinin kadınlarına çanta hediye eden Ayhan, dağıttığı oyuncaklarla çocukların da yüzünü güldürdü.