Bakan Kasapoğlu Büyükşehir’de

GENÇLİK VE SPOR BAKANI KASAPOĞLU’NDAN ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti. Kentte spor alanında yapılan yatırımlar konusunda bilgi alan Bakan Kasapoğlu, Avrupa Güreş Şampiyonasında 67 kilo da altın madalya kazanan Murat Fırat ile bir araya geldi.

 

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere gece geç saatlerde Şanlıurfa’ya gelerek kentteki üniversite öğrencileri ile sahur yapan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti.

 

Belediye ziyareti sırasında Bakan Kasapoğlu, Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stilde 67 kiloda Krisztian Istvan Vancza'yı 3-1 yenerek altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan Milli Güreşçi Murat Fırat ile bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu, Şanlıurfalı Milli Güreşçi Murat Fırat’ı Macaristan’daki başarısından dolayı tebrik etti.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu’na başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede kentte spor alanında yapılan ve yapılacak olan yatırım ve tesisler konusunda bilgi verildi.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen İl değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıya Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Milletvekilleri, ilçe Belediye Başkanları, AK Parti ilçe Başkanları, Grup Başkanvekili, Meclis Başkanvekili ile kadın kolları ve gençlik kolları başkanları katıldı.

 

Toplantı sonrası Bakan Kasapoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hatıra defterini imzaladı.