Başkan Yıldız, Halfeti Ekibiyle Video Konferansla  Götüştü


Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, koronavirüse rağmen ekibindeki moral ve motivasyonu sürekli canlı tuttuğu, halka hizmetin de bu süreçten etkilenmesine izin vernediği toplantılarını video konferans ile sürdürüyor.

Başkan Yıldız, bu kapsamda Halfeti Mahalle Başkanlarıyla da online ortamda  buluşup, Halfeti ile ilgili öneri ve taleplerini dinledi.

Mahalle Başkanları toplantısına, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Halil Eşiyok, Orhan Çelik ile Halfeti İlçe Başkanlığına seçilen Ökkeş Aybek ve İlçe Mahalle Başkanları katıldı. Telekonferans sistemiyle gerçekleştirilen toplantıda Hilvan Teşkilat çalışmaları, mahallelerin son durumu ve talepler değerlendirildi.

Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Yıldız, “Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Telekonferans sistemiyle gerçekleştirdiğimiz Mahalle Başkanları toplantımıza bugün de Halfeti İlçemizle devam ettik. 7. Olağan İlçe Kongresinde Halfeti İlçe Başkanlığına seçilen Ökkeş Aybek’i de bu vesileyle bir kez daha tebrik ediyorum. Halfeti İlçemizle ilgili yapacağı çalışmalarda şimdiden muvaffakiyetler diliyorum. Halfeti İlçe Mahalle Başkanlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda Mahalle teşkilatlarımızın durumları, kongre sürecimiz, Türkiye genelinde artan Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasakları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Vaka sayıların daha fazla artmaması için Mahalle Başkanlarımızla, İlçe Başkanımızla şehrimiz ve İlçemiz için bundan sonraki süreçle ilgili uyulması gereken kuralları konuştuk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, Mahalle Başkanlarımıza ve teşkilatlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmelerini Koronavirüs’ten ancak bu şekilde kurtulabileceğimizi tekrardan iletmek istiyorum” dedi.