Siverek’te Barış Ve Kardeşlik Koşusu Yapıldı

Siverek Belediyesi Kültür Müdürlüğünce “Bahar ve Kültür Şenlikleri” etkinliği kapsamında okullar arası yapılan ’Barış ve Kardeşlik’ koşusunda 150 sporcu yarıştı.
Mehmetçik Kavşağından koşuya başlayan öğrenciler bin ve bin beş yüz metrelik mesafeyi Üçgen Park alanına kadar sürdürdü. Yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı Barış ve kardeşlik koşusunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törende konuşan Belediye Başkanı Hasan Postacı Siverek kentinin kadım bir kent olmasının yanında aynı zaman da bir barış ve kardeşlik kenti olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti: “Bu kadim şehirde gençlerimiz arasında ve tüm toplumda Barış ve kardeşlik duygusunu geliştirmek amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediğimiz ve birçok etkinliği barındıran “Bahar ve Kültür” şenliklerimizi ve diğer sosyal ve kültürel çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.
Dereceye giren öğrenciler için düzenlenen törene Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Postacı, Hacı Ahmet Öncül, Doğan Kanlıpıçak, Murat Eyliyen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, öğrenciler ile öğretmenler katıldı.