Viranşehir AK Gençlik Türkiye Birincisi Oldu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesin de Viranşehir AK Parti Gençlik Kolları seçim çalışmalarında göstermiş olduğu üstün performans ile Türkiye genelinde önemi bir başarı elde etti.
4 Dönem Şanlıurfa Birincisi olan AK Parti Viranşehir Gençlik Kolları, başarı çıtasını yükselterek, TPS Performans sisteminde Türkiye geneli 919 ilçe arasında Türkiye birinci oldu. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Garip Köroğlu, Viranşehir AK Gençliği olarak ilçe adına önemli çalışmalar yapıp başarı elde ettikleri için çok mutlu olduğunu belirterek, bu başarının elde edilmesinde mimarların önemi payı olduğunu kaydetti. Bu mimarların başta AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım’ın olduğunu sözlerine ekleyen Köroğlu, çalışmalarında kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
Elde edilen başarının gurur verici olduğunu ifade eden Köroğlu, “Tüm yönetim kurulu üyelerime ,gönüllü çalışan gençlerimize teşekkür ediyorum. AK Gençlik olarak durmak yok, yola devam ediyoruz” diye konuştu.