Viranşehir TSO’ya ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Viranşehir ilçesin de AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na atanan Mehmet Ekinci’ye, ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Oda binasında Ekinci’yi ziyaret eden Yıldırım, önemli görev üstlenen Başkan Ekinci’ye ’hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu. Viranşehir’de önemli başarılara imza atan Ekinci’nin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında da başarılı olacağına inandığını ifade eden Yıldırım, AK Parti Viranşehir İlçe Teşkilatı olarak Ekinci’yi ziyaret ettiklerini söyledi. Yıldırım, “Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ilçemiz adına önemli bir kurumdur. Bu kuruma yeni atanan kardeşimiz Mehmet Ekinci’ye ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduk. Başarı dileklerimizi ilettik. Umuyoruz ki ilçemiz adına bu kurumda güzel işler başaracaktır. Kendisi ilçe adına da önemli bir kişiliktir. Şimdiden kendisine ve ekip arkadaşlarına başarı diliyoruz” diye konuştu.
Kendisine yapılan nezaket ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Mehmet Ekinci ise, Yıldırım ve ilçe teşkilatına teşekkür ederek, hayır dualarında bulundu.