Başkan Ekinci, Hayvan Pazarı Esnafının Sorunlarını Dinledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sabahın erken saatlerinde beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri ve bazı birim müdürleriyle hayvan pazarı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Canlı Havyan Pazarı Dernek Başkanı İzzet Çiftçi, Büyükbaş Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Ramazan Gül ve hayvan satıcıları ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Başkan Ekinci ve beraberindeki belediye meclis üyeleri, hayvan pazarını dolaşarak hayvan satıcılarıyla bir araya gelip taleplerini dinledi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Bugün Yeni Hayvan Pazarımızı dernek başkanlarımızla beraber gezdik. Gerek dernek başkanlarımızın gerekse hayvan satıcılarımızın sorunlarını dinledik. Hayvan pazarı satıcılarımızın Tarım Müdürlüğü ve diğer birimlerle ilgili sorunlarını dinledik. Bizim belediyemizle ilgili bir sorun varsa onu bir an önce çözüp diğer kurumlarla bir sorun varsa eğer o sorunlarında biran önce iyileştirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Neticede burada esnafımız burada ciddi bir faaliyet içerisinde ama bu faaliyetlerin en güzel bir biçimde ve alt yapısının daha sağlam işlemesi adına hem ilçemiz açısından hem de kendileri açısından önemlidir. Tabi burada hayvan giriş çıkışlarıyla ilgili Tarım Bakanlığımız ve Tarım İl Müdürlüğümüzün aradı kriterler var. Özellikle hayvan pazarının çevre temizliğiyle ve projelendirilen bazı konularla ilgili bazı sorunlar var onlarda kısa zamanda çözüme kavuşacaktır. Buradaki esnaflarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı İzzet Çiftçi, “Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, bizleri ziyaret ettiler. Hayvan pazarı satıcıları olarak kendisine sorunlarımızı ilettik. Sorunlarımızın biran önce çözüme kavuşması için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Sorunlarımızla ilgi notlar tutuldu biran önce inşallah çözüme kavuşur” diye konuştu.
Büyükbaş Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Ramazan Gül, “Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye ve ekibine teşekkür ederim. Hayvan pazarı esnafı olarak ufak tefek sorunlarımız var. Başkanımızdan talebiz sıkıntılarımızın biran önce çözülmesidir” ifadelerine yer verdi.