Genç Öğretmenin Boğazı Kesilmiş Halde Bulunması

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde evinde boğazı kesilmiş halde bulunan genç öğretmenin banyosunda kanlı bir bıçak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi Dutluca İlkokulu’nda görev yapan öğretmen Fırat Kışlele (23), Fırat Mahallesi’ndeki evinde akşam saatlerinde boğazı kesilmiş halde ölü bulundu. Genç öğretmenin okula gitmemesi üzerine telefonla arayan arkadaşları kendisine ulaşamayınca durumdan şüphelenip polise haber verdi.
ÇİLİNGİR ÜÇ KİLİDİ AÇARAK İÇERİ GİREBİLDİ
Öğretmenin evine giden polisler, kapıyı açamayınca çilingir çağırdı. Eve gelen çilingir kapının kilitli olduğunu söyleyerek kilidi açmaya çalıştı. Dış kapının alt kilidini açan çilingir kapının üstten de kilitli olduğunu fark etti. Çilingir kilitleri açtıktan sonra içeri giren polisler, içerideki kapının da kilitli olduğunu fark etti. Çilingirin diğer kapıyı da açmasıyla birlikte evin içine giren polisler, yatak odasında kanlar içinde yatan öğretmeni gördü. Evdeki kanı inceleyen polisler, izlerin banyoda başlayıp öğretmenin hayatını kaybettiği yatak odasında son bulduğunu tespit etti. Yatağında uzanmış halde bulunan öğretmenin, yastıkla kullanarak bıçağın kestiği noktaya baskı yapmaya çalıştığı fakat buna rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis, genç öğretmenin öldüğü evin banyosunda kanlı bir bıçak buldu. Bıçak incelenmek üzere emniyete götürülürken, hayatını kaybeden öğretmenin cesedi ise olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Adana Adli Tıp Morguna gönderildi.
KOMŞUSU OLAYI ANLATTI
Hayatını kaybeden genç öğretmen Fırat Kışlele’nin komşusu Muharrem Durdu, bir öğretmen arkadaşının kendi evlerine gelerek Fırat Kışlele’yi görüp görmediklerini sorduğunu ve daha sonra onunla birlikte eve giderek kapıya vurduklarını ifade ederek, ”Arkadaşla birlikte kapıya vurduk. Ses çıkmayınca polis haber verdik. Çilingirle beraber geldiler. Sonra çilingir nezaretinde kapı açıldı. Dış kapının iki anahtarı da kilitliydi. İki tane anahtar açıldıktan sonra içerideki ara kapının da anahtarı kilitliydi. Onu da açtıktan sonra polisler içeri girince hemen çıktılar. Arkadaş banyodan kanlar içinde çıkmış, yatak odasına gidip orada kanlar içinde yatar vaziyette ölü bulunmuş. Eylül ayında ilk atamasıydı. 2 aylık öğretmendi” şeklinde konuştu.
Fırat Kışlele’nin görev yaptığı Dutluca köyü İlkokulu ise kapılarına kilit vurdu. Okulun dünden beri kapalı olduğu öğrenildi.
Genç öğretmenin tek başına yaşadığı evin kapı ve pencerelerinin içeriden kilitli olduğu ve polis ekiplerinin intihar etmiş olabileceği üzerinde durdukları belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.