Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Siverek’te Toplandı

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASPİM) her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği durum değerlendirme toplantısını bu ay Siverek’te yaptı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol başkanlığında her ay düzenlenen aylık durum değerlendirme toplantısı bu ay Siverek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya ASP İl Müdürü Murat Demirkol, İl Müdür Yardımcıları Ramazan Beşkat, Fatih Ok, İbrahim Can ve kuruluş müdürleri katıldı. ASP İl Müdürü Murat Demirkol, “Her ay düzenli olarak kuruluş müdürleri ile farklı kuruluşlarda bir araya geliyoruz. Bir araya gelmemizin nedeni kuruluşların sıkıntıları ve sorunların giderilmesi açısından çözümler üretmek. Üretilen çözümler sonucunda vatandaşların iş ve işlemlerini daha sağlıklı bir şekilde yürümektedir” dedi. Özellikle Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlerine seslenen Demirkol, evde bakım maaşından yararlanmak için hastanelerde sahte rapor düzenleyerek rapor alan vatandaşların daha titizlikle incelenmesi ve gerekmesi durumunda maaşlarının kesilmesi konusunda uyardı.
Demirkol daha sonra Siverek kaymakamı Vural Karagül’ü makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Oradan Siverek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerini ziyaret ederek evlerde kalan çocuklarla sohbet etti.