Urfanın iki yerli ailesi BİNGÖL ve TÜRMENOĞLU ailesinin mutlu günü.

Şanlıurfa Yenişehir çamlık düğün salonunda( rahmetli )nuri BİNGÖL’ün oğlu musa kazım BİNGÖL  ile Seval TÜRKMENOĞLU görkemli bir şekilde dünya evine girdiler.                                                                                                                                                                 Yenişehir çamlık düğün salonunda olan BİNGÖL ailesinin düğününe yaklaşık bin kişi katılım gösterdi.                                                                       BİNGÖL ailesinin düğününde dolarlar ve paralar havada uçuştu..

 

BİNGÖL  ailesinin düğününde genç çiftlerin piste çıkmasıyla damadın ağabeyleri Müslüm Bingöl,Murat Bingöl ve düğün davetlileri genç çiftlere dolar,para atmak için birbirleriyle yarıştılar.

 

Yenişehir çamlık düğün salonunda sanatçı Erdal Merdan ve ekibi birbirinden güzel türküler okuyarak davetli misafirleri mest ettiler.Damadın ağabeyi Murat Bingöl ve Müslüm Bingöl sitemize yaptığı açıklamada öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum.Kardeşimiz Musa Kazım Bingöl’e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz dedi.Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.Davetli misafirler genç çiftlerle hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi.