Haliliye’de Ocak Ayı Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Haliliye Belediyesi yeni yılın ilk ‘Halk Günü’ toplantısını gerçekleştirdi. ‘Halk Günü’ toplantısı Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Osman Uludağ ve Haci Kanduza’nın katılımı ile gerçekleşti.
Ocak Ayı Halk Günü’nde vatandaşlar talep, öneri, şikayet, eleştiri ve teşekkürlerini bizzat başkan Demirkol ve yardımcılarına iletti. Başkan Demirkol’un yanı sıra Başkan yardımcıları Osman Uludağ, Haci Kanduza da vatandaşların talep, öneri, şikayetlerini dinledi. Her ayın ilk Cuma günü yapılan Halk Günü toplantısı, Haliliye Belediyesi toplantı salonunda süre kısıtlaması olmaksızın, ucu açık olarak yapılıyor. Toplantı ile ilgili konuşan Başkan Demirkol, “2016 yılının birinci günü yani 1 Ocak 2016 yılı bugün Cuma gününe denk geldi. Bizim daha önce kurulduğumuz 2014 yılında her ayın ilk Cuma gününün “Halk Günü” olacağını ve tatil gününe denk gelse de bu uygulamamızın devam edeceğini ifade etmiştik. Bu sözümüzün teyidi olarak bugün tatil günü olmasına rağmen tüm müdürlerimiz ve yönetici kadromuz Belediye Başkan yardımcılarımız ayın ilk cuması olması hasebiyle halk günümüzü birlikte gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri, teşekkürleri ve aynı zamanda şikayetleri dinlemiş olduk. Bu husustaki uygulamamız devam edecek. Halkımızın hayatını kolaylaştırmak için, halkımızın refah ve huzur içerisinde yaşamalarını temin etmek için Haliliye Belediyesi olarak çalışmalarımız devam edecek. Yine halk günümüz her ayın ilk Cuma günü devam edecektir” dedi.
Tek tek şikayet veya taleplerini ileten vatandaşlar, taleplerini kayda alınması, çözüm yolları ile ilgili bilgilendirilmeleri ve sürecin başlatılmasının ardından belediyeden ayrıldı.