İstanbul’dan Harranlı Miniklere Yardım

İstanbul’daki gönüllüler tarafından, Şanlıurfa’nın Harran İlçesine bağlı Gazlıkuyu Anasınıfı için başlatılan eğitime destek projesinden toplanan yardımlar, minik öğrencilere ulaştırıldı.
Geçtiğimiz yıllarda Ekinlik ilkokulu ve OSÜB projesinde bir araya gelen Güneşin parlak gözlü çocukları sloganıyla yola çıkan İstanbul Gönüllüleri bu kez Gazlıkuyu Anasınıfında öğrenim gören 24 öğrenci için bir kampanya başlattı. Kırtasiye, mont, ayakkabı, oyun, kitap, çanta ve diğer sınıf ihtiyaçları iki hafta gibi kısa süre içerisinde tamamlayan gönüllüler, toplanan yardımları öğrencilere ulaştırdı.
Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Haran Kaymakamı Temel Ayca‘nın katılımıyla gerçekleşen törende toplanan yardımlar öğrencilere teslim edilirken, eğitim gönüllerine katkı ve destekten dolayı teşekkür edildi.
Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Harran Kaymakamı Temel Ayca yaptıkları açıklamada, gönüllü sosyal projede büyük katkılar gösteren Kübra Okumuş, Zeynep Yaşar ve ismini vermek istemeyen büyük kurum ve kuruluş çalışanlarına, bireysel olarak yapılan yardımlar için Harran halkı adına teşekkür ettiklerini ifade etti.