Sanayi Sitesi Kilitli Parke Taşı İle Döşeniyor.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçe belediyesi yol genişletme, kilitli parke taş döşeme ve kaldırım düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Akçakale belediyesi’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ile koordineli olarak, Akçakale sanayi sitesinde başlatığı kilitli parke taş döşeme çalışmaları sürüyor. Yapılan çalışmalarla ilgili Akçakale Sanayi esnafı adına konuşan Halit Çağdaş, hizmetlerden memnuniyetini dile getirdi. Çağdaş, “Biz Akçakale sanayi esnafı olarak belediyemizin yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Kış aylarında perişan oluyorduk, yağmur suları çukurlar oluşturuyordu. Yaz aylarında ise tozdan, topraktan, dumandan çalışamıyorduk, yollarımız dardı, sağ olsun belediye başkanımız bu konuya ilgi gösterdi, sesimize kulak verdi şu anda yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” Dedi.
Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan ise, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen işleri daire başkanlığı ile koordineli olarak başlattığımız kilitli parke taş döşeme çalışmalarına sanayi sitemizde hız verdik. Bunun yanında sanayi sitesinde yolda kalan yapılar belediye ekiplerimiz tarafından yıkılarak yolları genişletiyoruz. Yapılan bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte sanayi sitemiz Akçakale’mize yakışır bir hal alacaktır. Vatandaşlarımızın, esnafımızın, refah ve huzuru için var gücümüzle çalışıyoruz. Onların görüş ve önerileri bizler için önemlidir. Bu çalışmalarda emeği geçen başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Sayın Av. Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ederim” dedi.