Trafik kazasında yaralanan 19 öğrenci taburcu oldu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Gazi kırsal mahallesi sakinleri öğrenci servisi kazasında yaralanan 19 öğrencinin iyileşerek okullarına dönmesi üzerine şükür yemeği verdi.
İlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Gazi kırsal mahallesinde meydana gelen servis kazasında yaralananların tamamının iyileşmesi ve hayatını kaybeden öğrenci olmaması için şükür yemeği verildi. Aileler tarafından çok amaçlı hizmet evinde organize edilen şükür yemeği Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Yemeğe AK Parti Siverek Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Kazada kız öğrencisi yaralanan İbrahim Gümüştaş adlı mahalle sakini, kazanın büyük bir felaketle sonuçlanmadığı için şükür yemeği düzenlediklerini belirtti. Gümüştaş, “Bir ay önce öğrencilerimiz okul servisinin kaza yapması üzerine 19 çocuğumuz yaralandı. Aynı kazada servis şoförü kirvemiz Paşa Devebakan’ın hayatını kaybetmesi bizi derinden üzdü. Tek tesellimiz yaralanan çocukların iyileşip okullarına başlamış olmasıdır. Çok şükür bugün itibarıyla tüm öğrencilerimiz sağlıklarına kavuştu, bizde mahalle sakinleri olarak bir şükür yemeği vermeyi uygun bulduk. Yemeğimize katılan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.
Kaza, 30 Eylül 2016 tarihinde Gazi kırsal Mahallesinde meydana gelmişti. Gazi kırsal Mahallesindeki öğrencileri Kalınağaç kırsal Mahallesi Ortaokuluna taşıyan öğrenci servisinin kaza yapması sonucu sürücü Paşa Devebakan hayatını kaybetmiş, 19 öğrenci ise yaralanmıştı.