4 Bin Aile’ye Kurban Yardımı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Yardımeli Derneği’nin iş birliği ile Kurban Bayramı dolayısıyla maddi durumu iyi olmayan 4 bin aileye kurban eti dağıtıldı.
Yardımeli derneğinin başlatmış olduğu kampanya doğrultusunda hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan 350 küçükbaş hayvanın kesim ve dağıtım organizasyonu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kurban etlerinin kesim ve paketleme yapılan mekanı ziyaret ederek burada dernek yetkilileri ile görüştü.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, “Yardımeli Derneğimiz bu yıl Şanlıurfa’mızı seçti. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Yardımeli Derneğimiz ile beraber bir oraganizasyon gerçekleştirdik. Kurban kesim noktasında 350 küçükbaş kurbanı bölgemizde yaşayan ve ihtiyacı olan 4 bin aileye ulaştırıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi Kurban Bayramında da yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bizi bekleyen aileler ve sofralar var. Biz bu aileler ile birlikte paylaşmayı kardeşliği ve bayramın sevincini yaşıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen Yardımeli Derneği, Derneğimizin yönetici ve üyelerini kutluyorum” dedi.
Yardımeli Derneği adına konuşan Mehmet Çakıl, “Organizasyonumuza sunmuş olduğu katkılarından dolayı başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şanlıurfa’yı merkez seçmemizdeki gaye bu sene muhacirlerin bu bölgede yoğunlaşmış olmasıydı. Bu bayram 4 bin aileye ulaşıyoruz. Tabi bu organizasyonda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin katkıları çok büyük. Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile yardımlarımız artarak devam edecektir” dedi.