Fakıbaba Türkiye’nin Nabzını Değerlendirdi

Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba dün akşam saat 21.00’de  Türkiye’in önemli televizyon kanallarından olan Habertürk’te Didem Arslan Yılmaz’ın konuğu oldu.
Programa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, MHP Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim Işık, MHP Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal katıldı.

Didem Arslan Yılmaz’la Türkiye’nin Nabzı’nda bu hafta; AK Parti ve MHP görüşmeleri konuşuldu. Didem Arslan Yılmaz sordu, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Metiner, Eşref Fakıbaba, MHP Milletvekilleri Mehmet Günal ve Alim Işık yanıtladı.

FAKIBABA: MHP TÜM SEÇENEKLERE KAPALI
Şanlıurfa’dan da yoğun mesajların gönderildiği programda Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba MHP’nin en baştan bu yana tüm seçeneklere kapalı olduğunu belirterek tabanların birbirine yakın olmasına rağmen koalisyon hükümeti kurulamaması açısından MHP’yi eleştirdi.

“AK PARTİ’SİZ KOALİSYON KURULAMAZ”

İki saat süren programda koalisyon hükümeti kurulmamasının nedenleri üzerinde duruldu. Fakıbaba içerisinde AK Parti olmayan hiçbir koalisyonun kurulamayacağını belirtti.