BAŞKAN CANPOLAT’TAN HALİLİYE’YE YAKIŞIR PROJELER

HALİLİYE, HAKETTİĞİ PROJELERE BAŞKAN CANPOLAT İLE KAVUŞUYOR

BAŞKAN CANPOLAT İLE PROJELER HALİLİYE İÇİN YÜKSELİYOR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, göreve geldiği süreçten bu yana ilçe halkının taleplerini göz ardı etmeyerek anında karşılık veriyor.  Başkan Canpolat, söz verdiği projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ederken inşaat çalışmaları devam eden projeleri yerinde inceleyip bilgi aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye halkı için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. İlçeye kazandırılan projeler halk tarafından takdirle karşılanırken devam eden projeler ise kısa sürede içinde tamamlanarak ilçe halkına kazandırılacak. Haliliye ilçesini adeta şantiye alanına çeviren ekipler, semt sahası, kültürevi, spor ve kültür kompleksiinşaatı çalışmalarını sürdürüyor.

Ekiplerin aralıksız sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Canpolat, projeler hakkında bilgi alarak, kısa sürede tamamlanması için talimat verdi.

BAŞKAN CANPOLAT: İHTİYAÇ NE İSE ONA GÖRE ÇALIŞMALAR YAPTIK

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, SancaktarMahallesinde yapımı süren kompleks projenin inşaat çalışmalarını teknik ekip ve Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ile birlikte denetledi. Sancaktar Mahalle Muhtarı İbrahim Acar’ın da eşlik ettiği denetimde Başkan Canpolat, teknik personellerden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Çalışmaları yürüten işçilerle de sohbet eden Başkan Canpolat; semt pazarı, çok amaçlı salon, cami, park ve zabıta amirliği inşaatının mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sancaktar Mahallesine verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Canpolat, şu ifadelere yer verdi:

“Seçim öncesinde yine Sancaktar Mahallemizdeki mahalle toplantılarında, ev toplantılarında ve değerli muhtarım sık sık dile getiriyordu, Sancaktar Mahallemizin sürekli bizden isteği ve talebi buradaki vatandaşlarımızın burada çok amaçlı bir kültür kompleksinin bir taziye evinin yer alması ve aynı zamanda semt pazarının olmayışı ve yine oyun gruplarının içerisinde yer aldığı bir park ihtiyaçlarından bize bahsediyorlardı. Biz göreve geldikten sonra onunla ilgili bir çalışma ortaya koyduk. Yer tahsisinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyoruz. Yer tahsisini burada bizlere sağladı. Sonraki aşamada da bizler, Haliliye Belediyesi olarak burayı projelendirdik. Muhtarımıza, buradaki kardeşlerimizle görüşerek buranın ihtiyaçları ne ise ona göre çalışmalar yaptık. Şu an üzerinde bulunduğumuz semt pazarı ile ilgili inşaat çalışmaları devam ediyor. Hemen arkamızda çok amaçlı sosyal kültür evimizin çalışmaları devam ediyor. Yine ortada kalan boşluktaki alana çocuklarımızın oyun oynayabilecekleri oyun grupları gelecek ve yine bu alan içerisine bir cami ile bu mahallemize seçim öncesi vaat ettiğimiz projelerimizi bir biryerine getiriyoruz.”

Muhtar İbrahim Acar ise yapılan çalışmadan dolayı memnun olduklarını ifade ederek, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

AHMET YESEVİ SAKİNLERİ TALEPLERİNE KARŞILIK BULDU

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ahmet YeseviMahallesinde yapımına devam edilen semt pazarı ve sosyal yardım kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu

Başkan Mehmet Canpolat, beraberindeki teknik ekiple birlikte Ahmet Yesevi Mahallesinde yapımında sona yaklaşılan Semt Pazarı ve Sosyal Yardım Kompleksi projesinin inşaat alanında denetimde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan’dan yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Canpolat, projede sorumlu teknik ekiple de çalışmalara ilişkin görüştü. Sosyal Yardım Müdürlüğünün şubesinin yer alacağı alandaki inşaat çalışmalarını da inceleyen Başkan Canpolat, projenin kısa sürede tamamlanarak, hizmete sunmayı hedeflediklerini kaydetti.

İncelemelerinin ardından yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Canpolat, şu ifadelere yer verdi.

“Ahmet Yesevi Mahallemiz, Haliliye ilçemizin nüfus anlamında Devteyşti’nden sonra ikinci büyüklüğe sahip mahallesi. Bu mahallemizde evlerin arasında, yol üzerinde pazar kuruluyordu. Bizde seçim öncesi yine gezilerimizde ve seçim sonrası incelemelerimizde, vatandaşlarımızdan semt pazarı talebi aldık. Bu doğrultuda hemen seçim sonrasında planlamamızı tamamladık ve pafta üzerinde projelendirmeyi bitirdikten sonra çalışmalara başladık. Şuanda Ahmet Yesevibölgemizdeki ihtiyaca hasıl semt pazarının inşaatı hızlı bir şekilde sürüyor. Bu bölgede kottan dolayı çıkan alanda da, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün bir şubesi bulunacak. Ahmet Yesevi Mahallemizin eksik kalan parklarını da inşallah bu sene program içerisine almışız. Semt pazarımız inşallah en kısa sürede bitecek ve pazar günleri dışında da otopark alanı olarak kullanılabilecek. Haliliye ilçemize, Şanlıurfa’mıza, özelde Ahmet Yesevi Mahallemize ve sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.”

Başkan Canpolat, açıklamalarının ardından proje inşaatında görevli işçilerle de sohbet etti.

BAŞKAN CANPOLAT’TAN GENÇLİĞE YATIRIM

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, istihdam ve meslek edindirme faaliyetlerine katkı sağlayacak hizmetlerin yer alacağı Göbeklitepe ltürevinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, Göbeklitepe Kültürevimiz gençliğe bir yatırımdır” dedi.

Karşıyaka Mahallesinde gençlerin meslek edinme imkanıkazanacağı ve derslerine çalışma noktasında kütüphane hizmetlerinden faydalanması hedefiyle yapım çalışmaları başlayan Göbeklitepe Kültürevi inşaatı, ekiplerin özverili çalışmalarıyla devam ediyor. İçerisinde meslek edindirme atölyeleri, gastronomi sınıfları, kütüphane ve konferans salonu yer alacak olan merkezin inşaatını Başkan Mehmet Canpolat, beraberindeki teknik ekiple birlikte inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ve teknik ekipten çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Canpolat, bina içerisindeki planlamaları da denetledi.

Göbeklitepe Kültürevi projesinin gençlere yönelik bir yatırım olduğunun altını çizen Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Haliliye Belediyesi Göbeklitepe Kültürevimizdeki tabi ki temel hedefimiz gençlerimiz ve gençlerimizin istihdamına yönelik mesleki edindirme ofislerimizde kendilerine meslek sahibi yapmayı hedefliyoruz. Gastronomi merkezimizde de temel hedefimiz bu. Kütüphanemizde gençlerimize ders çalışacakları bir ortam sunup, eğitim noktasında da kendilerini geleceğe hazırlamayı planlıyoruz ve GöbeklitepeKültürevimiz gençliğe bir yatırımdır. İnşaat çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor ve inşallah kısa zamanda çalışmalar tamamlanacak. Gençlik bizim her şeyimiz, gençliğe yatırımı önemsiyoruz. Belediyeler olarak gerek temelini atacağımız fabrikalarla, gerekse bu tip kültür evlerimizle birlikte genç kardeşlerimizin her zaman yanlarında olma gayretimiz devam edecektir.”

Başkan Canpolat açıklamalarının ardından bölgeden ayrıldı.

BAŞKAN CANPOLAT: TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA GAYRET EDİYORUZ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karşıyaka Mahallesinde yapımı devam eden halı saha, semt pazarı, muhtar evi, zabıta amirliği ve cami inşaat alanında incelemelerde bulundu. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak, projenin hizmete sunulacağının altını çizen Başkan Canpolat, “Karşıyaka Mahallemiz sosyal donatı anlamında parkı, yolu, temizliği, semt pazarı, camisi olmak üzere Zabıta Müdürlüğü ile birlikte daha güvenli bir mahalleye dönüşecektir” ifadelerini kullandı.

Karşıyaka Mahallesinde geçtiğimiz aylarda başlayan HaliliyeBelediyesi Karşıyaka Kompleks Projesinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor. Mahallenin ihtiyacını karşılayacak olan semt pazarı, halı saha, muhtar evi, zabıta amirliği ve cami inşaatının bulunduğu alanı Başkan Mehmet Canpolat, beraberindeki teknik ekiple birlikte inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan’ın da yer aldığı incelemede teknik personeller, Başkan Canpolat’a çalışmaların son durumu hakkında bilgiler verdi.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak, projenin hizmete sunulması talimatını veren Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Haliliye Belediyesi olarak söz verdiğimiz gibi Karşıyaka Mahallemizdeki semt pazarımızı, halı sahamızı ve cami inşaatımızın şuanda inşaat alanındayız. Hummalı bir şekilde çalışmalar şuanda burada yürüyor, inşallah en kısa süre içinde vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Geçtiğimiz günlerde halı sahayı hizmete sunduk, şuanda da semt pazarında ilgili başkan yardımcımız ve ilgili teknik arkadaşımız ve müteahhitarkadaşımız ile geziyoruz. İnşallah en kısa sürede Karşıyaka Mahallemizin yollarını bitirdik, bitirdiğimiz gibi burada eksiklik olan semt pazarıyla ilgili ihtiyaçlarını da karşılamış olacağız. Ayrıca yine aynı şekilde burada kot farkından dolayı çıkan bir boşluğu da Zabıta Müdürlüğümüze tahsis ediyoruz. Karşıyaka Mahallemiz sosyal donatı anlamında parkı, yolu, temizliği, semt pazarı, camisi olmak üzere Zabıta Müdürlüğü ile birlikte daha güvenli bir mahalleye dönüşecektir. Gece Gündüz demeden hep birlikte Haliliye Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet noktasında elimizden geldiği kadar tüm gücümüzle çalışmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu teveccühe ve dualara sonsuz teşekkür ediyorum.”

Başkan Canpolat, incelemelerin ardından mahalle sakinleriyle sohbet etti.