Yıldız, AK Yolculuğun 20. Yılını Kutladı



AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Yıldız:

“AK Parti'mizin Kaderiyle Türkiye'nin Kaderi Bir Olmuştur”


AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Bahattin Yıldız, 14 Ağustos 2001 Tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kurulan AK Parti’nin millete hizmet yolculuğundaki 20’nci yılını kutladı.

Yıldız, yayınladığı mesajında, Erdoğan önderliğindeki Erdemliler Hareketinin 19’ncu yılını geride bıraktığını belirterek, “Partimiz halkımızdan aldığı yetki ve hayır dualarıyla Türkiye’ye Büyük eserler, büyük hizmetler kazandırmanın bahtiyarlığını yaşıyor” ifadelerine yer verdi.

Mesajında; AK Parti’nin kuruluşundan bugüne verdiği hizmetleri de ana başlıkları ile özetleyen Yıldız, Türkiye’nin 19 yıl içinde çok önemli mesafeler aldığını ve hayal gibi görünen nice hedeflere ulaştığını vurguladı.

YERLİ VE MİLLİ TEKNLOJİ DESTANI
“Liderimiz önderliğinde aziz milletimizden aldığımız güçle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine de hep birlikte, azimli, kararlı ve emin adımlarla İlerliyoruz” mesajı veren Yıldız, şunları kaydetti:

“AK Parti'mizin kaderiyle Türkiye'nin kaderi bir olmuştur. Bugün sınırlarımızda yerli ve milli teknolojimizle destan yazarken, doğu Akdeniz'de kendi kaderini kendi tayin eden, Libya’da, Afganistan’da ve daha birçok yerde zalime karşı, mazluma nefes oluyoruz.

“BİZLER HİZMETKARIZ”

“Milletin efendisi değil, hizmetkarı olmaya geldiklerini” belirten Bahattin Yıldız, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim ifade ettiği gibi bizler bu ülkenin, bu aziz ve kadim milletin her daim hizmetkârları olacağız. Gerek Şanlıurfa’mızda gerekse ülke bazında kalkınma hamleleri yanında bir örümcek edasıyla her yeri hizmet ağıyla öreceğiz” dedi.

BAŞARAMADILAR
3 kasım 2002 tarihine hatırlatma yapan Bahattin Yıldız, “Hatırlayın o tarihte meclise sokmadılar, 2008'de milletin partisini kapatmaya çalıştılar, 2012'de MİT kumpasıyla kirli eller sahaya indi, 2013'te 3 ağacı bahane ederek ülkeyi ateş çemberine almak istediler, 15 Temmuz 2016 günü darbe yapmak istediler. Ama başaramadılar” ifadelerine yer verdi.

“AK PARTİ TÜRKİYE’NİN ÖZETİDİR”
Bahattin Yıldız, dünya siyaset tarihinde her türlü kirli oyun, terör, darbe, manipülasyon, ekonomik saldırılar, iç ve dış ihanetler, sınırlarındaki savaşlar dahil bu kadar engelle karşılaşıp bu derece ülke siyasetine damga vurmuş tek partinin AK Parti olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

“Türkiye Ak Parti iktidarından önce yardım alan bir ülke iken, Ak Parti iktidarı ile yardım eden bir ülke haline geldi. Türkiye, Ak Parti iktidarından önce ayağında prangalarla yaşayan ülke iken bugün AK Parti iktidarıyla tam bağımsız, güçlü ve kalkınmış bir ülke olmuştur.

Ak Parti Türkiye’nin özetidir. Partimiz her etnikten insanın kardeşlik yeri, her dilden insan birlik yeri, her dinden insan bağlılık yeri olmuştur. Bizler 'halka hizmet hakka hizmet' düsturuyla bakıp, "yaratılanı severiz yaradandan ötürü" şiarıyla yaklaşıyoruz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; "insanı yaşat ki devlet yaşasın" diyerek çıktıkları yola, kadını, genci, yaşlısı tüm milletin desteğiyle devam ettiklerini belirten Bahattin Yıldız, “Büyük ve güçlü Türkiye sevdasıyla gece-gündüz demeden çalışıyor, hizmet üretiyor gönüller kazanıyoruz” dedi.

Bahattin Yıldız, mesajını, “Güçlü bir devlet için, büyük bir millet için, istikbal ve istikrar için, üretim ve teknoloji için, mega projelerin devamı için, vatan için, bayrak için, 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için durmak yok yola devam... Kuruluşun kutlu olsun AK Parti’miz” ifadeleriyle tamamladı.